De ce este important să existe o conexiune emoțională între copil și bona lui?

De ce este important să existe o conexiune emoțională între copil și bona lui?

Stabilirea unei conexiuni emoționale bonă-copil, înseamnă asigurarea unui spațiu psihologic în care atât copilul, cât și bona se pot exprima liber. Este foarte important pentru copii să vadă într-o bonă un camarad de călătorie, nu o autoritate strictă. Disciplina, este importantă în educația timpurie, și se va face pe baza respectului reciproc, nu pe baza sentimentului de teamă.

Dacă nu există o conexiune emoțională între bonă și copil, în termeni de progres totul va stagna. Sentimentul de apartenență este cel care îi încurajează pe copii să fie activi, să fie responsabili pentru acțiunile lor și să se exprime creativ.

Agenția “Top Nanny” este prima agenție care recrutează angajate exclusiv din Republica Moldova, ideale pentru copii, selectând cei mai buni și mai capabili specialiști în domeniu. Noi selectăm bone pentru copii de toate vârstele, în cel mai scurt timp și la cele mai convenabile prețuri. Angajații noștri se fac remarcați în domeniu prin profesionalism, competență și studii. De aceea, dacă aveți nevoie să găsiți o bonă pentru un sugar, o bonă-educatoare, o bonă cu autoturism sau o guvernantă, vom fi bucuroși să vă venim în ajutor.

Posturile vacante ale Agenției „Top Nanny” sunt întotdeauna la dispoziția noilor colaboratori.

Vă garantăm o salarizare merituoasă calificării dumneavoastră, șansa de a obține o nouă specializare, oportunitatea avansării în funcție și acumularea de noi experiențe în lucrul cu copiii.

Toate persoanele care au apelat la Agenția “Top Nanny”, au primit postul cuvenit și au devenit bone profesioniste.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?