Bone Interne

DEVINO BONA INTERNA FULL-TIME, IN ROMANIA. 

TE ANGAJAM CU ACTE ÎN REGULĂ ȘI AI POSIBILITATEA DE A-ȚI FACE REZIDENTĂ ÎN ROMANIA.

Top Nanny își dorește să lucreze cu dumneavoastră! Fiți una din bonele noastre interne de Top ce vor activa in acest domeniu pe teritoriul Romaniei. 

Familiile noastre sunt nerabdatoare să vă primească în casa lor pentru a le îngriji atent copiii. Aplicați GRATUIT în portofoliul nostru de bone și curând vă vom gasi familia potrivită!

Ce calitați trebuie să aveți:

  • O pasiune pentru a lucra cu copiii
  • Experientă în acest domeniu
  • Cunostințe în arta culinară
  • Să fiți o persoană foarte activă fizic
  • Să aveți abilitatea de a comunica cu copilul
  • Să fiți aptă din punct de vedere psihologic și medical să lucrați cu un copil

Procesul de recrutare:

Vrem să știm mai multe informații despre bonele noastre, așa că în prima fază, vă așteptăm la noi la sediu pentru înregistrarea unui interviu video în timpul căruia veți raspunde unui set de întrebări pentru a ne cunoaște mai bine.

Actele necesare:

Actele ce trebuie să le aveți la dumneavoastră pentru întocmirea dosarului pe care îl adăugam în portofoliul nostru pentru clienți:

  1. Carte de identitate
  2. Pașaport
  3. Cazier judiciar
  4. CV

Interviurile cu familia:

Înainte de a fi repartizată către o familie vom programa de comun acord un interviu la sediul nostru, prin intermediul platformei Skype sau Viber, programat de comun acord pentru a fi benefic ambelor părți. La interviu veți cunoaște familia, veți avea ocazia să le puneți orice întrebare vă nelămurește și de asemenea, să răspundeți întrebărilor familiei.

După ce ați găsit familia potrivită:

După semnarea unui contract cu angajatorul dumneavoastră, începe procesul de realizare al documentației în ceea ce privește obținerea vizei / permisului de ședere pe teritoriul României. Acest proces durează între 4-6 săptămâni până când veți ajunge la noul dumneavoastră loc de muncă. În acest timp va trebui să realizați un set de analize medicale recomandat de către agenția noastră, cât și un control psihologic.

Ia legătura cu noi

+37 368 770 456

(Nadejda Halaicu - Contact Moldova)

+40 769 601 640

(Andreea Popa - Contact România)

Adresă

Drumul Becheanului 11E, Voluntari, Ilfov

Email

office@top-nanny.ro

Formular de contact rapid